autor:

autor
Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. de cartofi, 1/2 kg. carne de porc sau de vita, 2 oua, sare, piper, o lingura de faina, sos picant

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb cartofii cu coaja, bine spalati si dupa ce sint gata, se curata. Separat, se fierbe bine carnea si se trece apoi prin masina de tocat. In cartofii pasati se pun un ou, sare, piper si faina atit cit sa se poata intinde un aluat. In carnea tocata se pun un ou, sare, piper. Se taie foaia de aluat in patrate de 5-6 cm, se pune pe fiecare cite o lingurita de tocatura si se ruleaza galustele. Se pun apoi intr-un vas cu apa ce clocoteste si cind sint gata se scot cu spumiera. Se pun intr-o tava sau vas de Jena, se acopera cu sos picant si se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Astfel, morcovii se taie in felii, telina asemenea, se adauga intr-o oala, se toarna circa 2 litri

0 voturi    0 comentarii
40h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg. de cartofi
  • 1/2 kg. carne de porc sau de vita
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • o lingura de faina
  • sos picant

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Dovlecei prajiti cu ou, rosii si usturoi