Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
500 g faina, sare, 6 linguri apa, 100 g cirnat, friptura rece ramasa, o ceapa mare, condimente, usturoi pisat.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Din faina, sare si apa se face un aluat. Se intinde o foaie care se taie patrate potrivite. Cirnatul, resturile de friptura si ceapa se toaca marunt. Se amesteca cu sare, piper, usturoi tocat, vegeta, marar si se pune acest amestec pe patratele de aluat. Se modeleaza galuste care se fierb in apa sarata. Se servesc cu sos de ceapa sau ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galusti taiate in patru" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Asezati carnea tocata intr-un lighenus,adaugati ceapa tocata,usturoiul zdrobit,verdeata tocata,painea
130 voturi
28 comentarii
30 min
Spalam oasele de vita si le punem la fiert, avand grija sa spumuim des. Cat fierb oasele pregatim
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate