Conopida si brocolii le spalam bine si le rupem in buchetele mici, morcovii si telina le dam pe razatoarea mare, ardeiul il taiem fideluta.
Punem ardeiul la calit in ulei si cand este gata pe jumatate adaugam celelalte ingrediente, condimentam cu sare si piper dupa gust, punem capacul si lasam la foc mic circa 15 minute, amestecand din cand in cand. se pot consuma ca atare sau linga diferite mincaruri cu carne.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii