Garnitura de legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Garnitura de legume

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 brocoli
  • 1 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 1 telina radacina
  • 50 g boabe de porumb
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Conopida si brocolii le spalam bine si le rupem in buchetele mici, morcovii si telina le dam pe razatoarea mare, ardeiul il taiem fideluta.

Punem ardeiul la calit in ulei si cand este gata pe jumatate adaugam celelalte ingrediente, condimentam cu sare si piper dupa gust, punem capacul si lasam la foc mic circa 15 minute, amestecand din cand in cand. se pot consuma ca atare sau linga diferite mincaruri cu carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise