autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Garnitura pentru preparate din carne

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg fasole verde, o capatana usturoi sau dupa gust, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Fasolea se curata,se spala si se rupe in bucati.Se fierbe in apa rece.Dupa ce s-a fiert se caleste in putin ulei,se potriveste de sare,piper,condimente,se adauga putina apa fiarta si se lasa sa scada putin sosul.La sfarsit se adauga usturoiul zdrobit(mujdei).
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura pentru preparate din carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
DOVLECEL PANE

DOVLECEL PANE

Dovlecelul curatat, spalat se taie rondele de 1 cm grosime, se sareaza si se lasa pe un platou 30

5 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu smantana si marar & ciuperci sote

Cartofi cu smantana si marar & ciuperci sote

Cartofi se curata, se tau cubulet, si se pun sa fiarba cu sare,vegeta si alte condimente.Cand sunt

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu piept de pui