autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Garnitura pentru preparate din carne

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg fasole verde, o capatana usturoi sau dupa gust, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Fasolea se curata,se spala si se rupe in bucati.Se fierbe in apa rece.Dupa ce s-a fiert se caleste in putin ulei,se potriveste de sare,piper,condimente,se adauga putina apa fiarta si se lasa sa scada putin sosul.La sfarsit se adauga usturoiul zdrobit(mujdei).
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura pentru preparate din carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI CU BRANZA LA CUPTOR

CARTOFI CU BRANZA LA CUPTOR

Cartofi fierti se curata si se taie felii si se pun intr-un vas Jena peste un pic de ulei de masline.

39 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de cartofi si dovlecei cu ceapa verde

Tarta de cartofi si dovlecei cu ceapa verde

Astazi,o reteta pe care am gasit-o pe blogul Retete de mancaruri .Este o reteta rapida,cu ingrediente

8 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Dovlecei şi cartofi gratinaţi, o masă de duminică