Reteta postata pe: 23 aprilie 2009
Ingrediente
ceapa rosie, ulei de masline, putin zahar ca garnitura, carne, peste
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Prajiti ceapa rosie taiata feliii in ulei de masline, la foc mic, cu puitn zahar presarat deasupra, pina cind ceapa devine foarte frageda, dulce si aurie. Utilizati-o drept garnitura la carne, peste sau drept condiment in sandvici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Merita incercata !