autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gaspacho

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 280 g castraveti, , 400 g rosii, , 1 ardei gras,, o ceapa mica, , 2 catei de usturoi, , 250 ml apa, , 20 g pesmet, , 1 lingurita de otet de vin, , 2 lingurite de ulei de masline, , sare,, piper, , zeama de la 1/2 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata castravetii, ardeiul, ceapa, rosiile si usturoiul. Se taie cubulete si se rastoarna intr-un castron impreuna cu 1/4 l apa foarte rece, otet, sare si piper. Se presara pesmetul si se lasa 10 secunde sa se inmoaie. Se amesteca totul cu mixerul cu lama pana devine crema, apoi se adauga zeama de lamaie si uleiul de masline. Se orneaza cu marar sau patrunjel (la alegere).
Sfat util: Rosiile se cojesc mai usor daca stau 20 de secunde in apa clocotita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gaspacho" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce cu piept de porc

Varza dulce cu piept de porc

Varza dulce se toaca mai mare, se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se

12 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bile de orez la Doubletta

Bile de orez la Doubletta

Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se

1 vot    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 280 g castraveti
  • 400 g rosii
  • 1 ardei gras,
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 250 ml apa
  • 20 g pesmet
  • 1 lingurita de otet de vin
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • sare,
  • piper
  • zeama de la 1/2 lamaie.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti (Acompaniament traditional pentru o friptura frageda)