autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gaspacho

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 280 g castraveti, , 400 g rosii, , 1 ardei gras,, o ceapa mica, , 2 catei de usturoi, , 250 ml apa, , 20 g pesmet, , 1 lingurita de otet de vin, , 2 lingurite de ulei de masline, , sare,, piper, , zeama de la 1/2 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata castravetii, ardeiul, ceapa, rosiile si usturoiul. Se taie cubulete si se rastoarna intr-un castron impreuna cu 1/4 l apa foarte rece, otet, sare si piper. Se presara pesmetul si se lasa 10 secunde sa se inmoaie. Se amesteca totul cu mixerul cu lama pana devine crema, apoi se adauga zeama de lamaie si uleiul de masline. Se orneaza cu marar sau patrunjel (la alegere).
Sfat util: Rosiile se cojesc mai usor daca stau 20 de secunde in apa clocotita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gaspacho" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu branzeturi si ardei la cuptor

Cartofi cu branzeturi si ardei la cuptor

Sunt foarte buni, fiind preparati cu mai multe feluri de branza, smantana, lapte, unt si cu ardei

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 280 g castraveti
  • 400 g rosii
  • 1 ardei gras,
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 250 ml apa
  • 20 g pesmet
  • 1 lingurita de otet de vin
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • sare,
  • piper
  • zeama de la 1/2 lamaie.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciupercute ingrasate