autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gaspacho

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 280 g castraveti, , 400 g rosii, , 1 ardei gras,, o ceapa mica, , 2 catei de usturoi, , 250 ml apa, , 20 g pesmet, , 1 lingurita de otet de vin, , 2 lingurite de ulei de masline, , sare,, piper, , zeama de la 1/2 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata castravetii, ardeiul, ceapa, rosiile si usturoiul. Se taie cubulete si se rastoarna intr-un castron impreuna cu 1/4 l apa foarte rece, otet, sare si piper. Se presara pesmetul si se lasa 10 secunde sa se inmoaie. Se amesteca totul cu mixerul cu lama pana devine crema, apoi se adauga zeama de lamaie si uleiul de masline. Se orneaza cu marar sau patrunjel (la alegere).
Sfat util: Rosiile se cojesc mai usor daca stau 20 de secunde in apa clocotita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gaspacho" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume cu orez

Ciorba de legume cu orez

Se decongeleaza legumele, se pun intr-o strecuratoare si se clatesc sub un jet de apa. Spalam ceapa,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Ceapă bine mărunţită se căleşte în tigaie împreună cu uleiul. Adăugăm apoi legumele

42 voturi    33 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 280 g castraveti
  • 400 g rosii
  • 1 ardei gras,
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 250 ml apa
  • 20 g pesmet
  • 1 lingurita de otet de vin
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • sare,
  • piper
  • zeama de la 1/2 lamaie.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sarmale de legume in foi de vita