Spalati si fierbeti cartofii timp de 40 de minute in apa sarata, dupa care lasatii in apa rece pana cand reusisti sa dati jos pielita si facetii ca un piure, dupa care taiati in cubulete sunca, cascavalul si mozzarella si adugatile la compozitie impreuna cu ouale, dupa care anestecati tot. Intre timp pregatiti si tigaia, puteti folosi si un vas de iena, ungetil cu unt si pe deasupra puneti pesmetul, in acest mod compozitia nu se va prinde de peretii tigaii sau vasului de iena. pe deasupra puneti cele 6 lingurite rase de unt, parmezanul 30 grame si acoperiti totul cu pesmet. Coaceti la 180° pentru primul sfert de ora (15 minute) iar dupa asta la 200° pentru un alt sfert de ora. Lasati la racit timp de 10 - 15 minute si serviti
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii