Spalati si fierbeti cartofii timp de 40 de minute in apa sarata, dupa care lasatii in apa rece pana cand reusisti sa dati jos pielita si facetii ca un piure, dupa care taiati in cubulete sunca, cascavalul si mozzarella si adugatile la compozitie impreuna cu ouale, dupa care anestecati tot. Intre timp pregatiti si tigaia, puteti folosi si un vas de iena, ungetil cu unt si pe deasupra puneti pesmetul, in acest mod compozitia nu se va prinde de peretii tigaii sau vasului de iena. pe deasupra puneti cele 6 lingurite rase de unt, parmezanul 30 grame si acoperiti totul cu pesmet. Coaceti la 180° pentru primul sfert de ora (15 minute) iar dupa asta la 200° pentru un alt sfert de ora. Lasati la racit timp de 10 - 15 minute si serviti

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii