Spalati si fierbeti cartofii timp de 40 de minute in apa sarata, dupa care lasatii in apa rece pana cand reusisti sa dati jos pielita si facetii ca un piure, dupa care taiati in cubulete sunca, cascavalul si mozzarella si adugatile la compozitie impreuna cu ouale, dupa care anestecati tot. Intre timp pregatiti si tigaia, puteti folosi si un vas de iena, ungetil cu unt si pe deasupra puneti pesmetul, in acest mod compozitia nu se va prinde de peretii tigaii sau vasului de iena. pe deasupra puneti cele 6 lingurite rase de unt, parmezanul 30 grame si acoperiti totul cu pesmet. Coaceti la 180° pentru primul sfert de ora (15 minute) iar dupa asta la 200° pentru un alt sfert de ora. Lasati la racit timp de 10 - 15 minute si serviti
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii