GAZPACHO

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 ml suc rosii
  • 1 ardei fara seminte
  • 1 ardei iute rosu fara seminte si tocat
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • o lingurita otet
  • sucul de la 1/2 lamaie verde
  • sare, piper

Mod de preparare

Mixeaza intr-un blender sucul de rosii cu ardei, usturoiul, otetul si sucul de lamaie. Pentru aceasta operatiune se poate folosi si un blender stick. Se asezoneaza amestecul obtinut cu sare si piper. La servire, daca se prefera se poate pune in castron si citev acuburi de gheata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise