Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
300 gr. de zahar, un litru de vin alb bun, 10 foi de gelatina,
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Se pune 300 gr. de zahar cu un litru de vin alb bun, intr-o cratita, pe marginea focului, pana se topeste zaharul. Se adauga 10 foi de gelatina topite cu putina apa fierbinte. Se impinge cratita cu totul pe foc, si cand incepe sa clocoteasca, se trage iar pe marginea aragazului si se lasa 15 minute. Se strecoara apoi printr-un servet, se toarna in forma si se lasa la rece sa se intareasca. Inainte de a rasturna, se introduce o clipa forma in apa fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gelee de vin" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bananele se curata de coaja pe o laterala, se toarna rom pe fiecare banana si se pun intr-o tava
16 voturi
5 comentarii
15 min
Se incalzeste cuptorul la 220ºC.Foietajul se taie pe jumatate,iar apoi in 20 de suvite.Se intind
13 voturi
8 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate