1. Se spala caisele si se lasa la scurs. Se curata apoi de samburi. Pentru a iesi o pasta cat mai uniforma eu le-am bagat la robot.
2. Se adauga zahar peste pasta de caise si se lasa timp de 2-3 ore.
3. Se pun la fiert, la foc mic amestecand in permanenta. Se adauga samburii de la caise curatati de pielite.
4. Se fierbe pasta aproximativ 1 h in prima zi, se opreste focul, se lasa la racit pana a doua zi.
5. A doua zi se aduce din nou la fierbere, si fierbinte se toarna in borcane curate si uscate.
6. Se inchid repede, se aseaza cu gura in jos si se acopera bine cu cateva prosoape.
7. Se vor intoarce abia cand s-au racit si vor fi vidate.
Eu nu adaug nimic altceva in acest gem, deoarece este foarte gustos si aromat datorita fructelor de caise.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii