autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

gem de caise la cuptor

Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
5 kg caise, 1 kg miere

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala caisele, se taie cubulete si se pun la fiert impreuna cu mierea cca 30 de minute in cuptor (se incearca si, daca nu este inca fiert, se lasa pina fierbe).
Se pun in borcane si se mai lasa la cuptor pina se raceste cuptorul.
Daca ti-a placut reteta noastra "gem de caise la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Branzoici

Branzoici

Faina o cernem si o asezam intr-un vas . Laptele il incalzim putin, punem un pic de sare, zaharul

13 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cum se face coliva

Cum se face coliva

Cum se face coliva 1.Curatam arpacasul si il spalam in 9 ape. 2.In a zecea apa punem un varf de

8 voturi    3 comentarii
4h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    intresant ca are miere! Tine pana-n iarna?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Prima data oparesc caisele, pentru a le decoji de pielita.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 5 kg caise
  • 1 kg miere

Raporteaza reteta

lumi (Chef de cuisine)

intresant ca are miere! Tine pana-n iarna?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Mini checuri cu crema de branza