autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

gem de caise la cuptor

Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
5 kg caise, 1 kg miere

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala caisele, se taie cubulete si se pun la fiert impreuna cu mierea cca 30 de minute in cuptor (se incearca si, daca nu este inca fiert, se lasa pina fierbe).
Se pun in borcane si se mai lasa la cuptor pina se raceste cuptorul.
Daca ti-a placut reteta noastra "gem de caise la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura desteapta

Prajitura desteapta

Margarina se topeste intr-o cratita la foc mic, apoi se lasa la racit. Se separa ouale iar galbenusurile

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Spalam bine orezul, il punem la fiert cu un praf de sare. Il fierbem pe jumatate, apoi il punem

2 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    intresant ca are miere! Tine pana-n iarna?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Prima data oparesc caisele, pentru a le decoji de pielita.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 5 kg caise
  • 1 kg miere

Raporteaza reteta

lumi (Chef de cuisine)

intresant ca are miere! Tine pana-n iarna?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Strudel cu nuci si rahat