autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

gem de caise la cuptor

Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
5 kg caise, 1 kg miere

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala caisele, se taie cubulete si se pun la fiert impreuna cu mierea cca 30 de minute in cuptor (se incearca si, daca nu este inca fiert, se lasa pina fierbe).
Se pun in borcane si se mai lasa la cuptor pina se raceste cuptorul.
Daca ti-a placut reteta noastra "gem de caise la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura acrisoara cu prune si bezea

Prajitura acrisoara cu prune si bezea

Albusurile se bat spuma cu zeama de lamaie si un praf de sare, la inceput cateva minute la viteza

9 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Briose

Briose "Om de zapada"

Intr-o cratita se pune untul taiat cubulete impreuna cu zaharul,cacaoa,laptele si se pune sa fiarba

4 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    intresant ca are miere! Tine pana-n iarna?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Prima data oparesc caisele, pentru a le decoji de pielita.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 5 kg caise
  • 1 kg miere

Raporteaza reteta

lumi (Chef de cuisine)

intresant ca are miere! Tine pana-n iarna?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gem de visine