autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

gem de caise la cuptor

Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
5 kg caise, 1 kg miere

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala caisele, se taie cubulete si se pun la fiert impreuna cu mierea cca 30 de minute in cuptor (se incearca si, daca nu este inca fiert, se lasa pina fierbe).
Se pun in borcane si se mai lasa la cuptor pina se raceste cuptorul.
Daca ti-a placut reteta noastra "gem de caise la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Vafe reteta clasica

Vafe reteta clasica

Inchideti gaufriera si incalziti-o. Bateti oualele si amestecati-le cu zaharul si margarina/unt

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tiramisu cu 2 creme

Tiramisu cu 2 creme

Prima data se prepara cele 2 creme: CREMA DE MASCARPONE: Se pun intr-un bol toate ingredientele

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    intresant ca are miere! Tine pana-n iarna?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Prima data oparesc caisele, pentru a le decoji de pielita.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 5 kg caise
  • 1 kg miere

Raporteaza reteta

lumi (Chef de cuisine)

intresant ca are miere! Tine pana-n iarna?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Micile vrajitoare Micile vrajitoare

Se spală merele, se decojesc (sau nu) şi se dau prin răzătoarea mare. Se călesc într-o crăticioară, iar dacă merele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu ciocolata si banane Clatite cu ciocolata si banane

Punem toate ingredientele intr-un bol si le batem cu telul, adăugând faina treptat pana devine o smantana subtire. Luam cu polonicul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu visina