Capsunile se spala, se scurg de apa ,se curata de codite si se cantaresc.Jumatate din cantitatea de fructe se face pireu cu blenderul, se pune intr-o cratita si se adauga restul de fructe.In zahar se pune Gelfix-ul, se amesteca bine si se pune peste fructe.Fierbem pe foc mare timp de 3 min. , amestecand mereu.Se ia cratita de pe foc si imediat se pun fructele in borcane, se inchid si timp de 5min. le tinem cu gura in jos.Pentru ca gemul sa fie si mai parfumat, putem adauga inainte de fierbere 50gr. fistic(nu sarat) sau sa inlocuim 400gr. capsuni cu tot atatea grame de caise fara samburi si taiate marunt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii