1. Se pun capsunile intr-un vas impreuna cu sucul de lamaie. Gelfix-ul se amesteca cu zaharul, apoi se adauga in vasul cu capsuni. Se pune vasul pe foc mare, si, din momentul in care clocoteste, se amesteca mereu timp de 4 minute. Cu 1 minut inainte de a lua de pe foc se adauga piperul.
2. Se ia vasul de pe foc, daca este necesar, se indeparteaza spuma, se adauga romul si se amesteca.
3. Se aseaza gemul in borcane, se capseaza, se tin 5 minute rasturnate cu gura in jos, apoi se pun in camara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii