Se spala fructele si se pun sa se scurga.Coacazele se pun in blender si se fac pireu, in asa fel incat sa nu se simta semintele. Daca se intampla acest lucru, atunci trecem prin sita pireul obtinut. Se scot samburii din cirese si se taie bucatele. Amestecam pireul de coacaze cu ciresele taiate foarte fin si cu zaharul si se lasa la rece cel putin 3 ore.Punem apoi pe foc puternic, amestecand mereu si fierbem timp de 4 minute. Se pune gemul in borcanase ,se inchid ermetic si , dupa ce le tinem 10min. intoarse, le lasam sa se raceasca si apoi le pumem in camara la rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii