Se pune la fiert 1/2 l apa intr-o oala mai mare, cand fierbe se adauga corcodusele bine spalate (nu va speriati ca nu sunt acoperite de apa, ele se inmoaie imediat daca le amestecam). Dupa un sfert de ora oprim focul si le lasam sa se raceasca. Cand s-au domolit, le trecem prin ciur, aruncand doar samburii.
Punem pasta rezultata la fiert, cand a scazut adaugam zaharul si mai fierbem pana cand picaturile puse pe o farfurie se tin bine.
Gemul este nemaipomenit de aromat si de … gustos.
Am trimis reteta la "Site Administrator" in incheierea unui articol, dar nu am primit niciun respuns si ... trece vremea corcoduselor.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii