Se pune la fiert 1/2 l apa intr-o oala mai mare, cand fierbe se adauga corcodusele bine spalate (nu va speriati ca nu sunt acoperite de apa, ele se inmoaie imediat daca le amestecam). Dupa un sfert de ora oprim focul si le lasam sa se raceasca. Cand s-au domolit, le trecem prin ciur, aruncand doar samburii.
Punem pasta rezultata la fiert, cand a scazut adaugam zaharul si mai fierbem pana cand picaturile puse pe o farfurie se tin bine.
Gemul este nemaipomenit de aromat si de … gustos.
Am trimis reteta la "Site Administrator" in incheierea unui articol, dar nu am primit niciun respuns si ... trece vremea corcoduselor.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii