Gem de pepene galben

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg miez pepene galben
  • 1 kg zahar
  • 1 plic gelfix
  • 1 pahar suc de portocale
  • 1 pahar cu vin alb dulce

Mod de preparare

Se taie miezul marunt,se pune la foc intr-o cratita impreuna cu vinul si gelfixul amestecat cu 2-3 linguri de zahar.Dupa 2-3 clocote se pune si restul de zahar.Se fierbe gemul 2-3 minute,se pune sucul de portocale,se amesteca si se mai fierbe 1-2 minute.Se toarna gemul fierbinte in borcane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise