Se taie miezul marunt,se pune la foc intr-o cratita impreuna cu vinul si gelfixul amestecat cu 2-3 linguri de zahar.Dupa 2-3 clocote se pune si restul de zahar.Se fierbe gemul 2-3 minute,se pune sucul de portocale,se amesteca si se mai fierbe 1-2 minute.Se toarna gemul fierbinte in borcane.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii