Fructele spalate se taie in bucati foarte mici si se amesteca in oala cu sarea de lamaie si continutul plicului de Gelfix Clasic amestecat in prealabil cu 2 linguri de zahar. Se da in clocot. Se adauga restul de zahar si gemul se mai fierbe aprox. 2 min, timp in care se amesteca permanent. Se ia de pe foc si se incorporeaza romul in gem. Se toarana imediat in borcanele pregatite. Se infileteaza imediat capacele, se rastoarna borcanele si se lasa pentru 5 minute asezate pe capac.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii