Fructele spalate se taie in bucati foarte mici si se amesteca in oala cu sarea de lamaie si continutul plicului de Gelfix Clasic amestecat in prealabil cu 2 linguri de zahar. Se da in clocot. Se adauga restul de zahar si gemul se mai fierbe aprox. 2 min, timp in care se amesteca permanent. Se ia de pe foc si se incorporeaza romul in gem. Se toarana imediat in borcanele pregatite. Se infileteaza imediat capacele, se rastoarna borcanele si se lasa pentru 5 minute asezate pe capac.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii