Reteta postata pe: 01 mai 2009
Ingrediente
1000 g piersici, 100 g zahar, 1 lingurita sare de lamaie, 1 plic gelfix clasic, 4 linguri de rom
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Fructele spalate se taie in bucati foarte mici si se amesteca in oala cu sarea de lamaie si continutul plicului de Gelfix Clasic amestecat in prealabil cu 2 linguri de zahar. Se da in clocot. Se adauga restul de zahar si gemul se mai fierbe aprox. 2 min, timp in care se amesteca permanent. Se ia de pe foc si se incorporeaza romul in gem. Se toarana imediat in borcanele pregatite. Se infileteaza imediat capacele, se rastoarna borcanele si se lasa pentru 5 minute asezate pe capac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de piersici" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Un gem delicios de care sa ne bucuram la iarna
Se spala piersicile, li se indeparteaza samburii,
2 voturi
3 comentarii
25 min
Spalam si curatam de coaja piersicile,eliminam samburii si cantarim 1 kg de fructe;
Amestecam fructele
2 voturi
0 comentarii
1h 45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate