Gem de piersici cu Campari

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 borcane de 2.5 dl.):700gr. piersici coapte
  • 4dl. suc de portocale
  • 5linguri Campari
  • 500gr. zahar
  • 1 pachet Gelfix;

Mod de preparare

Pumem fructele intr-o strecuratoare , pe care o cufundam in apa clocotita, pentru ca pielita fructelor sa se ia jos usor. Le trecem apoi prin jet de apa rece si le curatam.Dupa indepartarea samburelui, taiem in felii fructele si le amestecam cu zaharul, apoi cu sucul de portocale. Adaugam cele 5 linguri de Campari si , amestecand mereu, fierbem circa 5 minute. Se incorporeaza Gelfix-ul si mai fierbem inca 3 minute. Se pune gemul fierbinte in borcane. se tin 5 min. cu gura in jos , dupa ce au fost bine capsate si se pun in camara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise