Prunele spalate si carora li s-au scos samburii, se taie in 4 si se amesteca cu zaharul.Fructele kiwi se spala , se curata de coaja si se taie cubulete. Se cantaresc 200gr. de kiwi.Intr-o cratita mare (in care numai gemuri fierbem) se pun prunele si 200gr. kiwi. Se fierb , amestecand mereu, se adauga sucul de pere si se continua fierberea circa 5 minute. Se adauga Gelfixul si se mai fierbe gemul inca 5 min.Se pune gemul fierbinte in borcane, se inchid ermetic , se intorc cu gura in jos timp de 5min. si se aseaza in camara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii