Scoti samburii,prunele le tai felii,asezi in cratia cu zahar.Omogenizezi, dai la cuptor.Cand este aproape gata, incorporezi nucile taiate jumatati.Mai lasi 15-25 minute. Gemul fierbinte,il asezi in borcane curate, uscate.Capsezi,dai la cuptror pentru 15 minute. Lasi borcanele sa se raceasca in cuptor sau ivelite in paturi pana a doua zi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii