Am scos samburii si prunele le-am lasat jumatati.Intr-o oala cu fund dublu am lasat peste noapte prunele cu zaharul.Adoua zi si-a lasat mult suc in care au fiert pentru 2 ore si jumatate.Cu o jumatate de ora am adaugat si nuca tocata nu foarte mic.La sfarsit am adaugat conservantul pentru mai multa siguranta pe timpul iernii.Cand fac ceva ce se mananca oarecum repede eu nu mai adaug conservant.A iesit bun iar zaharul nu a fost prea mult caci in alte retete am observat ca au folosit mult mai putin zahar.Eu la fructele foarte dulci folosesc 1 kg zahar la 2 kg fructe iar la cele mai acrisoare proportia este de 1 la 1.L-am testat pe niste clatite asa proaspat si a avut succes.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii