autor:

burdulea maria elena

» » Conserve si muraturi

GEM DE VISINE CU CAPSUNI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
3 kg de visine 1 kg capsuni, 2 kg zahar, 3 plicuri vanilie, 4 plicuri gel fix Dr. Oetker 2x1(se stie ca la gel fix 2x1 se foloseste doar 1/2 kg zahar la 1 kg fructe).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Capsunii se curata de codite si se spala la fel si visinele se curata de codite si samburi si se spala. Fructele astfel pregatite le-am pus intro oala, am adaugat gel fix si zahar asa cum au indicat instructiunile de pe plic. Am obtinut 16 borcanele, pe care le-am pus la dunst uscat o zi sau doua, apoi le asez in camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "GEM DE VISINE CU CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dovleac marinat

Dovleac marinat

Dovleacul se curata de coaja ,se taie cubulete si se aseaza in borcane. Apa se fierbe cu zahar,sare,otet

2 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Dovlecel pentru iarna

Dovlecel pentru iarna

Dovleceii se curata de coaja apoi se taie ca sa putem inlatura semintele din mijloc. Razuim o parte

7 voturi    9 comentarii
40 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 kg de visine 1 kg capsuni
  • 2 kg zahar
  • 3 plicuri vanilie
  • 4 plicuri gel fix Dr. Oetker 2x1(se stie ca la gel fix 2x1 se foloseste doar 1/2 kg zahar la 1 kg fructe).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Castraveti murati in saramura Castraveti murati in saramura

Castravetii se spala ,se pun in apa rece putin sarata (10 g sare la litru de apa) si se tin cam 3 ore (devin elastici ) . Dupa asta

175 voturi    44 comentarii
50h
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
BULION