autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
1dovlecel, 1morcov, 1rosie, 1cescuta orez, 1/2varza mica, pastai fasole, boabe mazare, 1/2ardei, 3 cepe, 3cartofi noi, 2linguri pasta tomate, 1lingura ulei, 1legatura de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se spala se curata se toaca legumele.Se pun toate ingredientele intr-un vas la, fiert.Se potriveste de sare, se asezoneaza cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Potrivit cat inca e sezonul rece, il asociez cu o mancarea "tomnatica". Bun fie ca fel de sine statator,

4 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Se curata si se spala legumele.Ceapa se toaca julien si se pune pentru cateva minute in uleiul incins

12 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Tare gustoasa aceasta adunare generala...Si noua ne place tare mult...

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Eu nu folosesc dovlecel, varza, deoarece nu imi place gusul... :)

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

      Ghiveciul se poate face cu sau fara carne si cu diverse legume dupa cum aveti ,sau dupa gustul fiecaruia.Depinde si de creativitatea fiecaruia nu-i asa?

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Asa fac si eu cu tot felul de legume ce am la indemana si imi place si cu orez.Buna idea cu folia la cuptor,eu le pun in ordine dupa timpul de preparare al fiecarei legume.

    • Fara foto

      geta , 22 ianuarie 2009

      Si eu fac ghiveci, dar mai simplu. Curat si tai toate legumemle rondele, le asez in straturi, alternative, pun vegeta, apa si putin ulei, acopar cu folie de aluminiu, pe care o gauresc din loc in loc si dau la cuptor. Acum iarna combin si cu legume congelate. Legume: cartofi ,ceapa ,morcovi, ardei gras, dovlecei, vinete, mazare, fasole verde, brocoli, varza de bruxell, telina...... Incercati si voi.

    • Fara foto

      CATHY CRAJA , 14 august 2008

      NU AM STIUT CA SE PUNE SI OREZ IN GHIVECI, CEACE NU ESTE ADEVARAT

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      Si eu am facut ghiveci, dar am pus si carne. Este bun, imi place.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 1dovlecel
  • 1morcov
  • 1rosie
  • 1cescuta orez
  • 1/2varza mica
  • pastai fasole
  • boabe mazare
  • 1/2ardei
  • 3 cepe
  • 3cartofi noi
  • 2linguri pasta tomate
  • 1lingura ulei
  • 1legatura de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu sos de tomate

Spaghete cu sos de tomate

Se fierb spahetele in apa clocotita,se strecoara.Se pregateste un sos din ceapa taiata foarte fin,tomate,uleiul

7 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Varza dulce cu carnati afumati