autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ghiveci ardelenesc

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
500 gr rosii, 3-4 cepe mijlocii, 3-4 ardei mai mari(verzi sau rosii) ,2-3 oua, sare, ,50 ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala, se taie ceapa julien, ardeii fasii subtiri, rosiile cuburi. Se pune la calit in ulei mai intai ceapa, apoi ardeiul, iar dupa 2-3 minute, rosiile. Se sareaza si, daca e nevoie, se adauga din cand in cand apa pana se inmoaie legumele. Cand ghiveciul a scazut suficient, se toarna peste ouale batute bine cu adaos de piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci ardelenesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale de legume in foi de vita

Sarmale de legume in foi de vita

Sarmalutele de legume nu sunt cu nimic mai prejos decat cele cu carne, mai ales ca ciupercile au

5 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de legume

Mancarica de legume

Cand ne-am saturat de carne, putem gati o bunatate doar din legume. Curatati dovlecelul si taiati-l

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500 gr rosii
  • 3-4 cepe mijlocii
  • 3-4 ardei mai mari(verzi sau rosii) ,2-3 oua
  • sare, ,50 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Shaorma de casa