autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ghiveci ardelenesc

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
500 gr rosii, 3-4 cepe mijlocii, 3-4 ardei mai mari(verzi sau rosii) ,2-3 oua, sare, ,50 ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala, se taie ceapa julien, ardeii fasii subtiri, rosiile cuburi. Se pune la calit in ulei mai intai ceapa, apoi ardeiul, iar dupa 2-3 minute, rosiile. Se sareaza si, daca e nevoie, se adauga din cand in cand apa pana se inmoaie legumele. Cand ghiveciul a scazut suficient, se toarna peste ouale batute bine cu adaos de piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci ardelenesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de conopida cu branza

Sufleu de conopida cu branza

Punem conopida rupta buchetele intr-o oala cu un pic de sare si o lasam 10 minute, apoi o clatim

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mic dejun satios

Mic dejun satios

Cartofii se rad pe razatoarea de morcov, se adauga peste ei celelalte ingrediente. Daca iaurtul e

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500 gr rosii
  • 3-4 cepe mijlocii
  • 3-4 ardei mai mari(verzi sau rosii) ,2-3 oua
  • sare, ,50 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Egeh zahrah -Conopida pane –specific tarilor arabe