autor:

Georgiana Cosac

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci bulgaresc

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
500 g carne de vita, 3 cartofi, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 4 rosii, 2 cepe, o ligura cu pasta de tomate, o legatura patrunjel, sare, piper, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in felii mari, dupa care se rumeneste in ulei. Adauga ceapa taiata pestisori, morcovii in bucati mari si ardeii, fideluta. Dupa ce totul a capatat o culoare aurie, se pun si cartofii taiati. Se stinge totul cu pasta de tomate diluata in apa sau supa de carne. Se condimenteaza si se lasa sa dea in cateva clocote, la foc mic. Cand cartofii sunt inca tari, se aseaza in cratita rosiile taiate.
Se baga cratita la cuptor pentru ca ghiveciul sa scada. La final, se presara patrunjelul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci bulgaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de fasole verde și praz

Mâncare de fasole verde și praz

Atunci când nu aveți timp suficient pentru a pregăti masa de prânz sau cina, câteva

3 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Spalam fasolea si o punem intr-o oala incapatoare, plina cu apa rece. O fierbem cca 15 minute, apoi

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate 1

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • o ligura cu pasta de tomate
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

220 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate 1

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Spanac