autor:

Georgiana Cosac

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci bulgaresc

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
500 g carne de vita, 3 cartofi, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 4 rosii, 2 cepe, o ligura cu pasta de tomate, o legatura patrunjel, sare, piper, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in felii mari, dupa care se rumeneste in ulei. Adauga ceapa taiata pestisori, morcovii in bucati mari si ardeii, fideluta. Dupa ce totul a capatat o culoare aurie, se pun si cartofii taiati. Se stinge totul cu pasta de tomate diluata in apa sau supa de carne. Se condimenteaza si se lasa sa dea in cateva clocote, la foc mic. Cand cartofii sunt inca tari, se aseaza in cratita rosiile taiate.
Se baga cratita la cuptor pentru ca ghiveciul sa scada. La final, se presara patrunjelul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci bulgaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de praz cu masline

Mancarica de praz cu masline

Am curatat ceapa ,am taiat rondele si am pus-o intr-o oala teflon impreuna cu inimile,sare si piper

2 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zucchini Cu Brânză

Zucchini Cu Brânză

Se pune zucchini la prăjit, se condimentează cu piper şi sare sau vegeta, se lasă cam 20 minute.

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate 1

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • o ligura cu pasta de tomate
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

128 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate 1

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tortilla de spanac cu cascaval