autor:

Alisea

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu carne

Autor: Alisea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alisea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 august 2009

Ingrediente
6-8 aripi, 2 vinete mici, 4 cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1/2 dovlecel (sau 1 dovlecel mic), 2 cartofi, 1 morcov, 1 legatura patrunjel, sare, piper, cimbru, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Tai vanata, cartofii, dovlecelul in cubulete mici, ardeii grasi in fasii subtiri, ceapa solzisori si morcovul rondele.
Carnea se prajeste in putin ulei si se condimenteaza (sare, piper, cimbru).
Se caleste vanata pana se inmoaie in ulei, se adauga ardeii grasi. Se amesteca in continuu pentru a nu se lipi. Cand se inmoaie ardeii se pune dovlecelul, apoi ceapa, cartofii si in final morcovul. Se condimenteaza (atentie la sare) si se caleste amestecul pana se inmoaie bine legumele. Se pune bulion, se mai amesteca putin si se adauga 2 cani apa (cat sa cuprinda legumele) si carnea.
Se mai lasa pe foc vreo 20 minute, timp in care se amesteca.
Cand se opreste, se presara patrunjelul tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”

Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”

Carnea de vita se taie in bucati de cca 3-4 cm si se pune la fiert in apa cu sare; se fierbe doar

16 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Guiso de verdura y ternera  ( Ghiveci cu carne de vita )

Guiso de verdura y ternera ( Ghiveci cu carne de vita )

Psul1 : punem carnea taiata in tronsuri la fiert cu putina sare. Pasul 2 : folosim o cratita de

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 6-8 aripi
  • 2 vinete mici
  • 4 cepe potrivite
  • 2 ardei grasi
  • 1/2 dovlecel (sau 1 dovlecel mic)
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Pilaf cu ciuperci si langostine