Tai vanata, cartofii, dovlecelul in cubulete mici, ardeii grasi in fasii subtiri, ceapa solzisori si morcovul rondele.
Carnea se prajeste in putin ulei si se condimenteaza (sare, piper, cimbru).
Se caleste vanata pana se inmoaie in ulei, se adauga ardeii grasi. Se amesteca in continuu pentru a nu se lipi. Cand se inmoaie ardeii se pune dovlecelul, apoi ceapa, cartofii si in final morcovul. Se condimenteaza (atentie la sare) si se caleste amestecul pana se inmoaie bine legumele. Se pune bulion, se mai amesteca putin si se adauga 2 cani apa (cat sa cuprinda legumele) si carnea.
Se mai lasa pe foc vreo 20 minute, timp in care se amesteca.
Cand se opreste, se presara patrunjelul tocat fin.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii