Tai vanata, cartofii, dovlecelul in cubulete mici, ardeii grasi in fasii subtiri, ceapa solzisori si morcovul rondele.
Carnea se prajeste in putin ulei si se condimenteaza (sare, piper, cimbru).
Se caleste vanata pana se inmoaie in ulei, se adauga ardeii grasi. Se amesteca in continuu pentru a nu se lipi. Cand se inmoaie ardeii se pune dovlecelul, apoi ceapa, cartofii si in final morcovul. Se condimenteaza (atentie la sare) si se caleste amestecul pana se inmoaie bine legumele. Se pune bulion, se mai amesteca putin si se adauga 2 cani apa (cat sa cuprinda legumele) si carnea.
Se mai lasa pe foc vreo 20 minute, timp in care se amesteca.
Cand se opreste, se presara patrunjelul tocat fin.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii