autor:

Alisea

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu carne

Autor: Alisea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alisea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 august 2009

Ingrediente
6-8 aripi, 2 vinete mici, 4 cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1/2 dovlecel (sau 1 dovlecel mic), 2 cartofi, 1 morcov, 1 legatura patrunjel, sare, piper, cimbru, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Tai vanata, cartofii, dovlecelul in cubulete mici, ardeii grasi in fasii subtiri, ceapa solzisori si morcovul rondele.
Carnea se prajeste in putin ulei si se condimenteaza (sare, piper, cimbru).
Se caleste vanata pana se inmoaie in ulei, se adauga ardeii grasi. Se amesteca in continuu pentru a nu se lipi. Cand se inmoaie ardeii se pune dovlecelul, apoi ceapa, cartofii si in final morcovul. Se condimenteaza (atentie la sare) si se caleste amestecul pana se inmoaie bine legumele. Se pune bulion, se mai amesteca putin si se adauga 2 cani apa (cat sa cuprinda legumele) si carnea.
Se mai lasa pe foc vreo 20 minute, timp in care se amesteca.
Cand se opreste, se presara patrunjelul tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”

Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”

Carnea de vita se taie in bucati de cca 3-4 cm si se pune la fiert in apa cu sare; se fierbe doar

16 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Guiso de verdura y ternera  ( Ghiveci cu carne de vita )

Guiso de verdura y ternera ( Ghiveci cu carne de vita )

Psul1 : punem carnea taiata in tronsuri la fiert cu putina sare. Pasul 2 : folosim o cratita de

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 6-8 aripi
  • 2 vinete mici
  • 4 cepe potrivite
  • 2 ardei grasi
  • 1/2 dovlecel (sau 1 dovlecel mic)
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Fasole batuta