Tai vanata, cartofii, dovlecelul in cubulete mici, ardeii grasi in fasii subtiri, ceapa solzisori si morcovul rondele.
Carnea se prajeste in putin ulei si se condimenteaza (sare, piper, cimbru).
Se caleste vanata pana se inmoaie in ulei, se adauga ardeii grasi. Se amesteca in continuu pentru a nu se lipi. Cand se inmoaie ardeii se pune dovlecelul, apoi ceapa, cartofii si in final morcovul. Se condimenteaza (atentie la sare) si se caleste amestecul pana se inmoaie bine legumele. Se pune bulion, se mai amesteca putin si se adauga 2 cani apa (cat sa cuprinda legumele) si carnea.
Se mai lasa pe foc vreo 20 minute, timp in care se amesteca.
Cand se opreste, se presara patrunjelul tocat fin.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii