autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ghiveci cu carne de porc

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
1 kg carne de porc, 2 vinete, 4 ardei grasi, 1 conopida, 1 varza mica alba, 350 g fasole pastai, 1 cutie mazare, 1 dovlecel, 2 morcovi, 4 cepe potrivit de mari, piper, sare, delikat, usturoi 5 catei, ulei, rosii 5 buc, patrunjel verde.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala toate legumele; vinetele se taie rondele, se presara sare si se lasa la scurs cam 15 minute dupa care se prajesc si se pun pe un servet absorbant; dovlecelul taiat rondele se prajeste in ulei, conopida, varza, fasolea pastai si morcovul se prajesc pe rind.



Se curata cepele se toaca marunt si se pun in ulei incins, se caleste pina devine aurie, se adauga carnea de porc taiata cubulete si se pune capacul sa se inabuseaca putin cam 5-10 minute, dupa care se adauga pe rind legumele prajite, se pune apa si se baga la cuptor. Cand este aproape gata se pune usturoiul, rosiile, delikatul, si piperul. Se scoate de la cuptor cam dupa 1/2 ora, se presara patrunjel verde tocat. Posta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ananas

Pui cu ananas

Intr-o tava unsa , se pun pulpele de pui si cartofii taiati in patru, dupa ce au fost trecute prin

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    E mancarea mea preferata dar fara mazare si in plus pun o telina. Prefer sa nu le prajesc din cauza ficatului.

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

COSTINELA  M.

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

E mancarea mea preferata dar fara mazare si in plus pun o telina. Prefer sa nu le prajesc din cauza ficatului.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Rosii in farsh