autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ghiveci cu carne de porc

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
1 kg carne de porc, 2 vinete, 4 ardei grasi, 1 conopida, 1 varza mica alba, 350 g fasole pastai, 1 cutie mazare, 1 dovlecel, 2 morcovi, 4 cepe potrivit de mari, piper, sare, delikat, usturoi 5 catei, ulei, rosii 5 buc, patrunjel verde.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala toate legumele; vinetele se taie rondele, se presara sare si se lasa la scurs cam 15 minute dupa care se prajesc si se pun pe un servet absorbant; dovlecelul taiat rondele se prajeste in ulei, conopida, varza, fasolea pastai si morcovul se prajesc pe rind.



Se curata cepele se toaca marunt si se pun in ulei incins, se caleste pina devine aurie, se adauga carnea de porc taiata cubulete si se pune capacul sa se inabuseaca putin cam 5-10 minute, dupa care se adauga pe rind legumele prajite, se pune apa si se baga la cuptor. Cand este aproape gata se pune usturoiul, rosiile, delikatul, si piperul. Se scoate de la cuptor cam dupa 1/2 ora, se presara patrunjel verde tocat. Posta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chili con carne

Chili con carne

Pentru inceput spalam si taiem cuburi ardeii, rosiile, ceapa. Usturoiul se taie foarte marunt . Incingem

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Bogracs

Bogracs

Porționăm întâi carnea. Curățam ceapa și legumele, apoi le tăiem mărunt. Roșiile

2 voturi    3 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    E mancarea mea preferata dar fara mazare si in plus pun o telina. Prefer sa nu le prajesc din cauza ficatului.

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

COSTINELA  M.

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

E mancarea mea preferata dar fara mazare si in plus pun o telina. Prefer sa nu le prajesc din cauza ficatului.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania