autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ghiveci cu carne de porc

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
1 kg carne de porc, 2 vinete, 4 ardei grasi, 1 conopida, 1 varza mica alba, 350 g fasole pastai, 1 cutie mazare, 1 dovlecel, 2 morcovi, 4 cepe potrivit de mari, piper, sare, delikat, usturoi 5 catei, ulei, rosii 5 buc, patrunjel verde.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala toate legumele; vinetele se taie rondele, se presara sare si se lasa la scurs cam 15 minute dupa care se prajesc si se pun pe un servet absorbant; dovlecelul taiat rondele se prajeste in ulei, conopida, varza, fasolea pastai si morcovul se prajesc pe rind.



Se curata cepele se toaca marunt si se pun in ulei incins, se caleste pina devine aurie, se adauga carnea de porc taiata cubulete si se pune capacul sa se inabuseaca putin cam 5-10 minute, dupa care se adauga pe rind legumele prajite, se pune apa si se baga la cuptor. Cand este aproape gata se pune usturoiul, rosiile, delikatul, si piperul. Se scoate de la cuptor cam dupa 1/2 ora, se presara patrunjel verde tocat. Posta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Nebunie la tigaie cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Nebunie la tigaie cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Se taie cubulete carnea (de toate tipurile) si se amesteca cu condimentele (dupa gustul si placerea

13 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Muschi de vita

Muschi de vita "sous vide"

Daca va mirati de titlul retetei, sa stiti ca modul de-a gati (pretentios spus... "sous vide" ) adica

218 voturi    26 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    E mancarea mea preferata dar fara mazare si in plus pun o telina. Prefer sa nu le prajesc din cauza ficatului.

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

COSTINELA  M.

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

E mancarea mea preferata dar fara mazare si in plus pun o telina. Prefer sa nu le prajesc din cauza ficatului.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata