autor:

» » Mancaruri cu carne

Ghiveci cu carne de porc

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
1 kg carne de porc, 2 vinete, 4 ardei grasi, 1 conopida, 1 varza mica alba, 350 g fasole pastai, 1 cutie mazare, 1 dovlecel, 2 morcovi, 4 cepe potrivit de mari, piper, sare, delikat, usturoi 5 catei, ulei, rosii 5 buc, patrunjel verde.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala toate legumele; vinetele se taie rondele, se presara sare si se lasa la scurs cam 15 minute dupa care se prajesc si se pun pe un servet absorbant; dovlecelul taiat rondele se prajeste in ulei, conopida, varza, fasolea pastai si morcovul se prajesc pe rind.



Se curata cepele se toaca marunt si se pun in ulei incins, se caleste pina devine aurie, se adauga carnea de porc taiata cubulete si se pune capacul sa se inabuseaca putin cam 5-10 minute, dupa care se adauga pe rind legumele prajite, se pune apa si se baga la cuptor. Cand este aproape gata se pune usturoiul, rosiile, delikatul, si piperul. Se scoate de la cuptor cam dupa 1/2 ora, se presara patrunjel verde tocat. Posta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    E mancarea mea preferata dar fara mazare si in plus pun o telina. Prefer sa nu le prajesc din cauza ficatului.

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 2 vinete
  • 4 ardei grasi
  • 1 conopida
  • 1 varza mica alba
  • 350 g fasole pastai
  • 1 cutie mazare
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 4 cepe potrivit de mari
  • piper
  • sare
  • delikat
  • usturoi 5 catei
  • ulei
  • rosii 5 buc
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

COSTINELA  M.

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

E mancarea mea preferata dar fara mazare si in plus pun o telina. Prefer sa nu le prajesc din cauza ficatului.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciorbă de perişoare