autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu oua

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
4 rosii, 3 ardei grasi, o ceapa mare sau o legatura de ceapa verde, 3 oua, 2 linguri ulei, 2 linguri pasta de ardei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Ceapa, ardeii si rosiile se taie fasii apoi se calesc in putin ulei. Se presara sare si piper si 1/2 canita cu apa si se lasa sa fiarba incet. Ouale se bat bine si cind legumele sunt fierte, putin prajite si sosul a scazut , se adauga ouale batute. Se invarteste sa nu se prinda de wok.
Cine doreste ca acest ghiveci sa fie mai satios poate adauga orez in loc de oua si se poate servi ca fel doi....
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane Doina

Dovlecei pane Doina

Spalati, stergeti dovleceii si taiati-le coditele. Taiati dovleceii in felii de 5-6 mm grosime,

30 voturi    18 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Camelia_Cami

    Camelia_Cami (Bucatar sef):

    E o reţetă foarte gustoasă, eu şi băieţelul meu o adorăm, o fac destul de des pe perioada verii

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • maria

    maria (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

    Azi am preparat si eu chiveciul tau a iesit o bunatate ..............felicitari

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Si mie imi place aceasta reteta.Felicitari!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 august 2009

    Felicitari! E o reteta pe gustul meu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Felicitari! E o reteta pe gustul meu.

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Execelenta reteta,varianta asta de ghiveci este cea pe care o fac si eu,folosesc ceapa alba (cu verde inca nu am incercat)matusa mea din Sfantu Gheorghe mai adauga si bucatele de slaninuta..eu insa prefer fara

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Buna ideea cu oua, am sa fac si eu odata la fel.Ai ideii foarte bune draga Sidy,felicitari pentru reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 3 ardei grasi
  • o ceapa mare sau o legatura de ceapa verde
  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

maria (Chef de cuisine)

Azi am preparat si eu chiveciul tau a iesit o bunatate ..............felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mini-placinte cu carne de pui, ceapa si tarhon