Ghiveci cu oua

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ghiveci cu oua

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 3 ardei grasi
  • o ceapa mare sau o legatura de ceapa verde
  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa, ardeii si rosiile se taie fasii apoi se calesc in putin ulei. Se presara sare si piper si 1/2 canita cu apa si se lasa sa fiarba incet. Ouale se bat bine si cind legumele sunt fierte, putin prajite si sosul a scazut , se adauga ouale batute. Se invarteste sa nu se prinda de wok.

Cine doreste ca acest ghiveci sa fie mai satios poate adauga orez in loc de oua si se poate servi ca fel doi....

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise