Se innabuse pieptul de pui si se pune in cratita in care vom face ghiveciul (cratita de fonta smaltuita cu capac), se spala legumele, se curata, se taie cum va place.
Se pun toate in cratita, piperul, sarea, enibaharul, se pune capacul, se tine la cuptor la foc mediu 40 minute, nu se pune apa de loc, cind este servita se pune verdeata tocata marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii