se ia rosiile si se taie marunt si se pune la fiert,la fel si cu morcovul,ceapa,castravetele,cartofi,fasolele,ciuperci.si delicatul pentru 40 sau 50 de minute.intre timp carnea tocata se fac bilute si se pun la prajit cu putin bulion pentru 25 minute.dupa ce avem terminat de pra jit carnea o punem touata in ghiveci si punem sale dupa gust si puti piper.legatura de patrunjel se taiemarunt la fel si mararul.si se pune vinul alb.la urma se lasa pe foc inca un sfert de ora . SI O POFTA BUNA DE TOT.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii