se ia rosiile si se taie marunt si se pune la fiert,la fel si cu morcovul,ceapa,castravetele,cartofi,fasolele,ciuperci.si delicatul pentru 40 sau 50 de minute.intre timp carnea tocata se fac bilute si se pun la prajit cu putin bulion pentru 25 minute.dupa ce avem terminat de pra jit carnea o punem touata in ghiveci si punem sale dupa gust si puti piper.legatura de patrunjel se taiemarunt la fel si mararul.si se pune vinul alb.la urma se lasa pe foc inca un sfert de ora . SI O POFTA BUNA DE TOT.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii