autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ghiveci cu sos

Autor: piran maria (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: piran maria (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2005

Ingrediente
2 rosii,un ardei,un morcov jumatate,jumatate de ceapa, legatura de marar,100g fasole,o legatura de patrunjel,juma de castravete,3 cartofi,50g de ciuperci. de apa jumatate,un pahar de vin, 1cub.jumatate de kg de carne tocata.sale,piper.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

se ia rosiile si se taie marunt si se pune la fiert,la fel si cu morcovul,ceapa,castravetele,cartofi,fasolele,ciuperci.si delicatul pentru 40 sau 50 de minute.intre timp carnea tocata se fac bilute si se pun la prajit cu putin bulion pentru 25 minute.dupa ce avem terminat de pra jit carnea o punem touata in ghiveci si punem sale dupa gust si puti piper.legatura de patrunjel se taiemarunt la fel si mararul.si se pune vinul alb.la urma se lasa pe foc inca un sfert de ora . SI O POFTA BUNA DE TOT.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole boabe in stil toscan

Fasole boabe in stil toscan

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece(de obicei eu o tin de seara pana dimineata)Se pune la fiert,se

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf colorat.

Pilaf colorat.

Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se

8 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 rosii,un ardei,un morcov jumatate,jumatate de ceapa, legatura de marar,100g fasole,o legatura de patrunjel,juma de castravete,3 cartofi,50g de ciuperci. de apa jumatate,un pahar de vin, 1cub.jumatate de kg de carne tocata.sale,piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Supa de vitel Supa de vitel

Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Tarte pufoase cu ciuperci salbatice