autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ghiveci cu sos

Autor: piran maria (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: piran maria (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2005

Ingrediente
2 rosii,un ardei,un morcov jumatate,jumatate de ceapa, legatura de marar,100g fasole,o legatura de patrunjel,juma de castravete,3 cartofi,50g de ciuperci. de apa jumatate,un pahar de vin, 1cub.jumatate de kg de carne tocata.sale,piper.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

se ia rosiile si se taie marunt si se pune la fiert,la fel si cu morcovul,ceapa,castravetele,cartofi,fasolele,ciuperci.si delicatul pentru 40 sau 50 de minute.intre timp carnea tocata se fac bilute si se pun la prajit cu putin bulion pentru 25 minute.dupa ce avem terminat de pra jit carnea o punem touata in ghiveci si punem sale dupa gust si puti piper.legatura de patrunjel se taiemarunt la fel si mararul.si se pune vinul alb.la urma se lasa pe foc inca un sfert de ora . SI O POFTA BUNA DE TOT.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de vinete cu carne de pui

Musaca de vinete cu carne de pui

Vinetele se spala, (daca preferati le curatati), se taie rondele de aproximativ 1 cm care se sareaza

14 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salau cu ciuperci in sos Cirio

Salau cu ciuperci in sos Cirio

Pasul 1. Pestele se da prin faina si se pune la prajit intr-o tigaie unsa cu putin ulei. Separat

13 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 rosii,un ardei,un morcov jumatate,jumatate de ceapa, legatura de marar,100g fasole,o legatura de patrunjel,juma de castravete,3 cartofi,50g de ciuperci. de apa jumatate,un pahar de vin, 1cub.jumatate de kg de carne tocata.sale,piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi