autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ghiveci cu sos

Autor: piran maria (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: piran maria (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2005

Ingrediente
2 rosii,un ardei,un morcov jumatate,jumatate de ceapa, legatura de marar,100g fasole,o legatura de patrunjel,juma de castravete,3 cartofi,50g de ciuperci. de apa jumatate,un pahar de vin, 1cub.jumatate de kg de carne tocata.sale,piper.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

se ia rosiile si se taie marunt si se pune la fiert,la fel si cu morcovul,ceapa,castravetele,cartofi,fasolele,ciuperci.si delicatul pentru 40 sau 50 de minute.intre timp carnea tocata se fac bilute si se pun la prajit cu putin bulion pentru 25 minute.dupa ce avem terminat de pra jit carnea o punem touata in ghiveci si punem sale dupa gust si puti piper.legatura de patrunjel se taiemarunt la fel si mararul.si se pune vinul alb.la urma se lasa pe foc inca un sfert de ora . SI O POFTA BUNA DE TOT.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Intr-o cratita punem ceapa taiata marunt cu putin ulei, boia si o calim putin peste care punem apa

28 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute ingrasate

Ciupercute ingrasate

Se curata ciupercile de pielite si e cotoare.Cotoarele se toaca marunt.Tot marunt tocam usturoiul,

5 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 rosii,un ardei,un morcov jumatate,jumatate de ceapa, legatura de marar,100g fasole,o legatura de patrunjel,juma de castravete,3 cartofi,50g de ciuperci. de apa jumatate,un pahar de vin, 1cub.jumatate de kg de carne tocata.sale,piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocana de ardei