autor:

Daniela

» » Mancaruri cu carne

Ghiveci de dovlecei si piept de pui

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 februarie 2011

Ingrediente
1 ceapa, 1 piept de pui marisor, 4 dovlecei, 3 linguri bulion, 1 cana orez, sare, piper, boia de ardei iute,ulei de masline, marar

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Este foarte bun, usor de facut si dietetic !

Ceapa taiata marunt se prajeste in ulei de masline, se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se amesteca pina ce carnea isi schimba culoarea.Se adauga sare, piper, boia de ardei iute si o cana de apa.

Dupa ce a dat un clocot, se adauga dovleceii taiati cubulete (dovleceii eu ii conserv toamna , doar in apa, in borcan de 1,7 l )si 3 linguri de bulion.

Se adauga orezul spalat bine, se mai fierbe 20 - 25 de minute dupa care se aromeaza cu marar taiat marunt, se ia de pe foc , se pune capacul si se lasa asa 15 minute, timp in care orezul va absorbi toata zeama.

Noi il mincam cu mujdei de usturoi natur , este foarte aromat si gustos !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de dovlecei si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Batem bine ouale , amestecam sosul de soia cu mustarul si cu piperul , iar pesmetul il amestecam

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Oua florentine cu jambon

Oua florentine cu jambon

Spanacul bine spalat se pune intr-o oala cu apa fiarta si sare, se lasa la foc pana se inmoaie. Intre

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Imi plac dovleceii preparati in orice fel.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

12 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi plac dovleceii preparati in orice fel.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Curry de curcan si orez cu legume