autor:

Daniela

» » Mancaruri cu carne

Ghiveci de dovlecei si piept de pui

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 februarie 2011

Ingrediente
1 ceapa, 1 piept de pui marisor, 4 dovlecei, 3 linguri bulion, 1 cana orez, sare, piper, boia de ardei iute,ulei de masline, marar

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Este foarte bun, usor de facut si dietetic !

Ceapa taiata marunt se prajeste in ulei de masline, se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se amesteca pina ce carnea isi schimba culoarea.Se adauga sare, piper, boia de ardei iute si o cana de apa.

Dupa ce a dat un clocot, se adauga dovleceii taiati cubulete (dovleceii eu ii conserv toamna , doar in apa, in borcan de 1,7 l )si 3 linguri de bulion.

Se adauga orezul spalat bine, se mai fierbe 20 - 25 de minute dupa care se aromeaza cu marar taiat marunt, se ia de pe foc , se pune capacul si se lasa asa 15 minute, timp in care orezul va absorbi toata zeama.

Noi il mincam cu mujdei de usturoi natur , este foarte aromat si gustos !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de dovlecei si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de raţă cu piersici

Piept de raţă cu piersici

Taie partea cu grăsime a pieptului de raţă în pătrăţele. Opăreşte 2 minute piersicile în

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura ca la Focsani

Tochitura ca la Focsani

Intr-un wok se calesc cele 3 felii de sunca crestate pana cand devin crocante. Apoi se scot si se

6 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Imi plac dovleceii preparati in orice fel.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi plac dovleceii preparati in orice fel.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui oriental(şi avatarurile sale)