autor:

Daniela

» » Mancaruri cu carne

Ghiveci de dovlecei si piept de pui

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 februarie 2011

Ingrediente
1 ceapa, 1 piept de pui marisor, 4 dovlecei, 3 linguri bulion, 1 cana orez, sare, piper, boia de ardei iute,ulei de masline, marar

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Este foarte bun, usor de facut si dietetic !

Ceapa taiata marunt se prajeste in ulei de masline, se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se amesteca pina ce carnea isi schimba culoarea.Se adauga sare, piper, boia de ardei iute si o cana de apa.

Dupa ce a dat un clocot, se adauga dovleceii taiati cubulete (dovleceii eu ii conserv toamna , doar in apa, in borcan de 1,7 l )si 3 linguri de bulion.

Se adauga orezul spalat bine, se mai fierbe 20 - 25 de minute dupa care se aromeaza cu marar taiat marunt, se ia de pe foc , se pune capacul si se lasa asa 15 minute, timp in care orezul va absorbi toata zeama.

Noi il mincam cu mujdei de usturoi natur , este foarte aromat si gustos !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de dovlecei si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Imi plac dovleceii preparati in orice fel.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 piept de pui marisor
  • 4 dovlecei
  • 3 linguri bulion
  • 1 cana orez
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute,ulei de masline
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

27 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

14 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi plac dovleceii preparati in orice fel.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu pui si fenicul