Ceapa se taie putin mai mare, vinetele se taie in cubulete mici, ardeii si gogosarii se taie in bucati mici, rosiile curatite de coaja si taiate bucati (pt curatirea rosiilor se
pun un minut in apa clocotita). Se caleste ceapa 5-10 min. in ulei apoi se pun ardeii si gogosarii. Se calesc inca 10 min apoi se pun rosiile, sare, piper boabe, 1-2 foi de dafin. Cind este gata, se pun in borcane, se pune o aspirina intreaga deasupra, se capseaza sau se leaga apoi se fierbe la bel-marin 60 min la foc mic, se scot si se acopera cu paturi pina se raceste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii