Ingrediente
10 aripi de pui, 1 vanata mica, 150 g mazare congelata, 150 fasole verde, 150 g conopida, 3 cartofi, 1 ceapa medie, 1/2 ardei capia, 1 morcov mic, marar verde, 2 linguri rase pasta tomate, 1 lingura delikat, sare10 aripi de pui, 1 vanata mica, 150 g mazare congelata, 150 fasole verde, 150 g conopida, 3 cartofi, 1 ceapa medie, 1/2 ardei capia, 1 morcov mic, marar verde, 2 linguri rase pasta tomate, 1 lingura delikat, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h 15 min
2 voturi
Mod de preparare
Ceapa tocata marunt am calit-o.. cand a devenit aurie am adaugat ardeiul taiat fasiute si morcovul rondele. Cand legumele s-au calit, am adaugat aripioarele si am lasat putin sa se inabuse. Am completat cu apa in care au fiert aripile, strecurata in prealabil. La primul clocot am adaugat fasolea verde rupta in bucati potrivite si am lasat pana s-a inmuiat putin. Am adaugat cartofii taiati felii groase si am lasat sa fiarba innabusit. Dupa 5 min am pus si conopida taiata buchetele si am mai lasat 5 min. Am adaugat si vanata taiata cubulete si mazarea congelata. Am completat cu zeama de la aripioare cat sa acopere toate legumele. Cand legumele s-au inmuiat, am pus pasta de tomate dizolvata in putina apa calda. Am dat cratita la cuptor si am lasat la foc mic pana a scazut zeama, iar legumele s-au fiert. Am adaugat marar proaspat tocat. Am servit mancarica imediat alaturi de gogosari si conopida. Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com