Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Ingrediente

  • 10 aripi de pui
  • 1 vanata mica
  • 150 g mazare congelata
  • 150 fasole verde
  • 150 g conopida
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei capia
  • 1 morcov mic
  • marar verde
  • 2 linguri rase pasta tomate
  • 1 lingura delikat
  • sare10 aripi de pui
  • 1 vanata mica
  • 150 g mazare congelata
  • 150 fasole verde
  • 150 g conopida
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei capia
  • 1 morcov mic
  • marar verde
  • 2 linguri rase pasta tomate
  • 1 lingura delikat
  • sare

Mod de preparare

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu.

Ceapa tocata marunt am calit-o.. cand a devenit aurie am adaugat ardeiul taiat fasiute si morcovul rondele. Cand legumele s-au calit, am adaugat aripioarele si am lasat putin sa se inabuse. Am completat cu apa in care au fiert aripile, strecurata in prealabil. La primul clocot am adaugat fasolea verde rupta in bucati potrivite si am lasat pana s-a inmuiat putin. Am adaugat cartofii taiati felii groase si am lasat sa fiarba innabusit. Dupa 5 min am pus si conopida taiata buchetele si am mai lasat 5 min. Am adaugat si vanata taiata cubulete si mazarea congelata. Am completat cu zeama de la aripioare cat sa acopere toate legumele. Cand legumele s-au inmuiat, am pus pasta de tomate dizolvata in putina apa calda. Am dat cratita la cuptor si am lasat la foc mic pana a scazut zeama, iar legumele s-au fiert. Am adaugat marar proaspat tocat. Am servit mancarica imediat alaturi de gogosari si conopida. Pofta buna!

Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise