autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ghiveci de legume cu carne de porc

Autor: iuliana hrusca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana hrusca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Ingrediente
o jumatate de kg. de carne de porc, 3 cepe, o vinata, 4 rosii, 4 ardei grasi, sare, piper, boia de ardei dulce, delicat si patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se feliaza si se prajeste, ardeii se coc, intr-o cratita se pune ceapa la calit. Dupa ce s-a calit ceapa punem carne si lasam sa fiarba cam 30 de minute, apoi adaugam ardeii copti si taiati felii, rosiile decojite si vinetele taiate rondele. Se condimenteaza, la final se adauga patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Portionam muschiul de vita in medalioane cam de 1 cm grosime. Intr-un bol amestecam uleiul cu cimbrul

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fudulii de curcan cu praz

Fudulii de curcan cu praz

Fuduliile se pun intr-un castron cu apa rece, pentru a se spala bine si se curata de pielite. Se

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • o jumatate de kg. de carne de porc
  • 3 cepe
  • o vinata
  • 4 rosii
  • 4 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • delicat si patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Varza la cuptor cu rasol de porc