Reteta postata pe: 08 aprilie 2009
Ingrediente
o jumatate de kg. de carne de porc, 3 cepe, o vinata, 4 rosii, 4 ardei grasi, sare, piper, boia de ardei dulce, delicat si patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea de porc se feliaza si se prajeste, ardeii se coc, intr-o cratita se pune ceapa la calit. Dupa ce s-a calit ceapa punem carne si lasam sa fiarba cam 30 de minute, apoi adaugam ardeii copti si taiati felii, rosiile decojite si vinetele taiate rondele. Se condimenteaza, la final se adauga patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Portionam muschiul de vita in medalioane cam de 1 cm grosime.
Intr-un bol amestecam uleiul cu cimbrul
Fuduliile se pun intr-un castron cu apa rece, pentru a se spala bine si se curata de pielite.
Se
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate