autor:

ValerieM

» » Mancaruri cu carne

Ghiveci de legume cu piept de pui

Autor: ValerieM (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ValerieM (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2011

Ingrediente
1 piept de pui, 1 ceapa medie, 1 morcov mare, 1 dovlecel, 1 ardei gras mic, o conserva de pastai, 3 cartofi mijlocii, 2 linguri de patrunjel verde tocat, 10 linguri de ulei de gatit, 4 cani de apa, 3lingurite de bulion, o lingurita de delikat, sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

32 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se taie in cuburi dupa care se pune in cratita adanca cu cele 10 linguri de ulei si lingurita de delikat.Se curata ceapa si se taie marunt iar cand carnea e rumenita pe ambele parti se adauga ceapa peste carne.Se curata morcovul, dovleacul si ardeiul si se taie in cuburi potrivite.Cand ceapa a devenit aurie se adauga cuburile de legume peste, si se amesteca usor.Se adauga apa si se lasa cateva minute la fiert.Cartofii se curata si sa taie in cuburi dupa care se adauga in cratita cu conserva de pastai.Se acopera cratita si se lasa iarasi cateva minute la fiert.Dizolvam cele 3 lingurite de bulion in cratita amestecandu-se usor dupa care se acopera cratita din nou si se lasa la fiert pana scade toata apa. Cand este aproape gata se adauga patrunjelul verde si sare si piper dupa gust.Pofta mare!!!
P.S. Eu am exagerat cu piperul si a iesit iute dar super delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ghiveci cu legume si piept de pui

Ghiveci cu legume si piept de pui

Mai inati ne ocupam de carne........dezosam pieptul de pui,indepartam pielea iar apoi fiecare piept

3 voturi    6 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Coq au vin de pui cu dovleac si mere

Coq au vin de pui cu dovleac si mere

Se spala puiul si se taie pe spate, apoi se desface cu pieptul si pulpele in mijloc. Se condimenteaza

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

32 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov mare
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras mic
  • o conserva de pastai
  • 3 cartofi mijlocii
  • 2 linguri de patrunjel verde tocat
  • 10 linguri de ulei de gatit
  • 4 cani de apa
  • 3lingurite de bulion
  • o lingurita de delikat
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de ValerieM
Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Se curata cartofii si se taie in felii de 2 cm dupa care se pun intr-un castron cu apa rece si sare.Se

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav rasol cu cartofi natur

Pastrav rasol cu cartofi natur

Se curata pestele si se spala de cateva ori cu apa rece. L-am presarat cu sare mare si l-am bagat

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Pui imbatat in bere

Pui imbatat in bere

Spala pulpele, taie-le in jumatate apoi freacale bine cu amestecul de condimente (boia iute si dulce,

11 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui marinat la cuptor Pui marinat la cuptor

Bucăţile de pui se spală şi se şterg cu şervete de hârtie. Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de pui la grill cu branzeturi