Se spala pieptul de pui si se taie in cuburi dupa care se pune in cratita adanca cu cele 10 linguri de ulei si lingurita de delikat.Se curata ceapa si se taie marunt iar cand carnea e rumenita pe ambele parti se adauga ceapa peste carne.Se curata morcovul, dovleacul si ardeiul si se taie in cuburi potrivite.Cand ceapa a devenit aurie se adauga cuburile de legume peste, si se amesteca usor.Se adauga apa si se lasa cateva minute la fiert.Cartofii se curata si sa taie in cuburi dupa care se adauga in cratita cu conserva de pastai.Se acopera cratita si se lasa iarasi cateva minute la fiert.Dizolvam cele 3 lingurite de bulion in cratita amestecandu-se usor dupa care se acopera cratita din nou si se lasa la fiert pana scade toata apa. Cand este aproape gata se adauga patrunjelul verde si sare si piper dupa gust.Pofta mare!!!
P.S. Eu am exagerat cu piperul si a iesit iute dar super delicios!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii