Reteta postata pe: 06 noiembrie 2008
Ingrediente
1 ceapa, 2 ardei grasi, 1 vanata, 1 dovleac, 1 cutie de ciuperci, 1 piept de pui, 150 gr de orez, 2 morcovi
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Vanata si dovleacul se curata de coaja, se taie felii, se presara cu sare si se lasa circa 15 minute ca sa se inmoaie. Ceapa se taie marunt, se pune la calit, se adauga 1 lingura bulion, morcovul taiat rondele, ardii taiati si dovleacul si se lasa la fiert.
Pieptul se taie cubulete si se pune la prajit impreuna cu ciupercile.
Vanata se prajeste in putin ulei.
Cand legumele sunt aproape fierte, se iau de pe foc si se rastoarna intr-o tava pentru cuptor. Se adauga orezul si se amesteca. Apoi se pune un strat de vinete, pieptul de pui si ciupercile. Se mai adauga o cana de apa si se pune la cuptor pana fierbe orezul.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci de legume cu piept de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mai inati ne ocupam de carne........dezosam pieptul de pui,indepartam pielea iar apoi fiecare piept
3 voturi
6 comentarii
1h 45 min
Se spala pieptul de pui si se taie in cuburi dupa care se pune in cratita adanca cu cele 10 linguri
37 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010
O bunatate !