Vanata si dovleacul se curata de coaja, se taie felii, se presara cu sare si se lasa circa 15 minute ca sa se inmoaie. Ceapa se taie marunt, se pune la calit, se adauga 1 lingura bulion, morcovul taiat rondele, ardii taiati si dovleacul si se lasa la fiert.
Pieptul se taie cubulete si se pune la prajit impreuna cu ciupercile.
Vanata se prajeste in putin ulei.
Cand legumele sunt aproape fierte, se iau de pe foc si se rastoarna intr-o tava pentru cuptor. Se adauga orezul si se amesteca. Apoi se pune un strat de vinete, pieptul de pui si ciupercile. Se mai adauga o cana de apa si se pune la cuptor pana fierbe orezul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii