autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

ghiveci de peste

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
750 g peste, 1 morcov, 1 telina, 1 radacina de patrunjel, 1/2 kg rosii, 2-3 cepe, 100 g mazare, 100 g fasole verde, verdeata, piper, 150 g ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata si se taie in bucati si se sareaza. Se face un sos din rosiile taiate si inabusite in ulei cu o ceapa tocata marunt. Celelalte legume se taie rondele, iar fasolea se taie in lung si se inabuse bine in ulei impreuna cu verdeata, mazarea si boabele de piper. Se toarna apa cat sa le acopere si, cand legumele sunt aproape fierte, se adauga bucatile de peste, restul de ulei, sare si se mai lasa la foc domol, acoperit, pana ce zeama si toate legumele s-au inmuiat complet. Se serveste rece, cu verdeata tocata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Supa de cod

Supa de cod

Legumele curatate,spalate,taiate in bucati mai mici,se inmoaie putin in unt incins,se adauga apoi

2 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor

Se curata scrumbiile,se spala bine,apoi se sareaza in interior si exterior,apoi se cresteaza fin.Se

15 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
FILE DE SALAU UMPLUT, SOS CREVETI