Pestele se curata si se taie in bucati si se sareaza. Se face un sos din rosiile taiate si inabusite in ulei cu o ceapa tocata marunt. Celelalte legume se taie rondele, iar fasolea se taie in lung si se inabuse bine in ulei impreuna cu verdeata, mazarea si boabele de piper. Se toarna apa cat sa le acopere si, cand legumele sunt aproape fierte, se adauga bucatile de peste, restul de ulei, sare si se mai lasa la foc domol, acoperit, pana ce zeama si toate legumele s-au inmuiat complet. Se serveste rece, cu verdeata tocata deasupra.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii