autor:

cristina i.

» » Mancaruri cu peste

Ghiveci de peste

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
1 kg peste alb,600 gr rosii,1 telina micuta,150 gr masline verzi umplute cu ardei,1 mana de mazare,3-4 cepe, de masline,2 morcovi, radacina de patrunjel,1 mana de fasole verde,sare,piper,marar,patrunjel,vin alb,condimente pentru peste.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata, se taie bucati si se pune 10 minute la marinat intr-un amestec de vin alb,ulei de masline si condimente pentru peste.
Se scurg bucatile de peste si se pun impreuna cu ceapa tocata si rosiile decojite si taiate felii intr-o tigaie mai mare cu ulei incins.
Se adauga morcovii,telina,patrunjelul taiate rondele,fasolea verde taiate bucatele si pe jumatate,mazarea si maslinele.
Se condimenteaza dupa gust, se lasa 10 minute si se adauga putina apa clocotita.Se lasa pe foc pana se patrund legumele apoi se da la cuptor intr-un vas termorezistent.
La servire se decoreaza cu verdeata tocata.
Se poate servi si calda si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cocktail de creveti

Cocktail de creveti

Se pune la fiert un vas mare cu apa, sare, si putina zeama de lamaie. Cand a fiert se ia de pe foc

5 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
MACROU LA CUPTOR

MACROU LA CUPTOR

Intr-o tava unsa cu putin ulei de masline se aseaza pestele se condimenteaza,se toarna apa si vinul

13 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste alb,600 gr rosii,1 telina micuta,150 gr masline verzi umplute cu ardei,1 mana de mazare,3-4 cepe, de masline,2 morcovi, radacina de patrunjel,1 mana de fasole verde,sare,piper,marar,patrunjel,vin alb,condimente pentru peste.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste de rau, prajit