Pestele se curata, se taie bucati si se pune 10 minute la marinat intr-un amestec de vin alb,ulei de masline si condimente pentru peste.
Se scurg bucatile de peste si se pun impreuna cu ceapa tocata si rosiile decojite si taiate felii intr-o tigaie mai mare cu ulei incins.
Se adauga morcovii,telina,patrunjelul taiate rondele,fasolea verde taiate bucatele si pe jumatate,mazarea si maslinele.
Se condimenteaza dupa gust, se lasa 10 minute si se adauga putina apa clocotita.Se lasa pe foc pana se patrund legumele apoi se da la cuptor intr-un vas termorezistent.
La servire se decoreaza cu verdeata tocata.
Se poate servi si calda si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii