Fileul de peste eu l-am taiat in bucatele, nu prea mici, nu prea mari, si le-am sarat si piperat un pic si le-am prajit un pic pe o parte si alta in ulei si le-am scos pe servetele care absorb uleiul. Ceapa, ardeiul se taie fidelute, se calesc, se adauga usturoiul, boia, sare, piper. Se adauga apa si se da la fiert pana ce totul este fiert. La fierbere se adauga si frunzele de dafin si se fierb toate pana ce se formeaza un sos frumos si gustos.
La urma se adauga si bulionul daca mai este nevoie si mai doriti. Adaugam si verdeata (patrunjel), mai gustam sa vedem daca este de ajuns de sarat si piperat. La urma adaugam si bucatile de peste si le mai lasam pe foc pt cateva min, nu mult, numai cat sa intre un pic sosul in peste. Dam cratita la o parte si atunci cand e aproape rece se adauga masline. E o mancare ce se mananca mai bine rece. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii