Fileul de peste eu l-am taiat in bucatele, nu prea mici, nu prea mari, si le-am sarat si piperat un pic si le-am prajit un pic pe o parte si alta in ulei si le-am scos pe servetele care absorb uleiul. Ceapa, ardeiul se taie fidelute, se calesc, se adauga usturoiul, boia, sare, piper. Se adauga apa si se da la fiert pana ce totul este fiert. La fierbere se adauga si frunzele de dafin si se fierb toate pana ce se formeaza un sos frumos si gustos.
La urma se adauga si bulionul daca mai este nevoie si mai doriti. Adaugam si verdeata (patrunjel), mai gustam sa vedem daca este de ajuns de sarat si piperat. La urma adaugam si bucatile de peste si le mai lasam pe foc pt cateva min, nu mult, numai cat sa intre un pic sosul in peste. Dam cratita la o parte si atunci cand e aproape rece se adauga masline. E o mancare ce se mananca mai bine rece. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii