autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

GHIVECI DE PESTE

Autor: Rodica Sima (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 august 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rodica Sima (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 august 2005

Ingrediente
peste (de preferinta peste alb sau crap slab) 1 kg, telina 100 gr, rosii 600 gr, mazare 120 gr, ulei masline 150ml, morcovi 100 gr, patrunjel {radacina}, ceapa 300 gr, fasole verde 150 gr, marar,patrunjel, piper,,

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele,se spala,se taie bucati si se sareaza.Intr-o cratita in care s-a pus ulei la incins, se pun ceapa, rosiile felii(fara pielite si seminte), dupa care se adauga telina, morcovul si radacina de patrunjel taiate rondele, fasolea verde taiata in jumatati, mazarea si cateva boabe de piper.
Se adauga zeama de peste sau apa fierbinte si cand legumele sunt aproape fierte se da la cuptor 30 min, pana prinde o crusta frumoasa deasupra.Se serveste cu verdeata tocata pe deasupra.este o mancare ce se poate servi rece, usoara si sanatoasa
Daca ti-a placut reteta noastra "GHIVECI DE PESTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti la grill

Creveti la grill

Creveti in general se gãsesc congelati,intregi, decorticati sau chiar amestecati cu fructe de mare.Sunt

17 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Avat cu rosii

Avat cu rosii

Se curata avatul si se tund aripioarele si coada cu foarfeca de bucatarie, se taie in doua jumatati

10 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • peste (de preferinta peste alb sau crap slab) 1 kg
  • telina 100 gr
  • rosii 600 gr
  • mazare 120 gr
  • ulei masline 150ml
  • morcovi 100 gr
  • patrunjel {radacina}
  • ceapa 300 gr
  • fasole verde 150 gr
  • marar,patrunjel
  • piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Platica cu sos la cuptor