autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

GHIVECI DE PESTE

Autor: Rodica Sima (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 august 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rodica Sima (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 august 2005

Ingrediente
peste (de preferinta peste alb sau crap slab) 1 kg, telina 100 gr, rosii 600 gr, mazare 120 gr, ulei masline 150ml, morcovi 100 gr, patrunjel {radacina}, ceapa 300 gr, fasole verde 150 gr, marar,patrunjel, piper,,

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele,se spala,se taie bucati si se sareaza.Intr-o cratita in care s-a pus ulei la incins, se pun ceapa, rosiile felii(fara pielite si seminte), dupa care se adauga telina, morcovul si radacina de patrunjel taiate rondele, fasolea verde taiata in jumatati, mazarea si cateva boabe de piper.
Se adauga zeama de peste sau apa fierbinte si cand legumele sunt aproape fierte se da la cuptor 30 min, pana prinde o crusta frumoasa deasupra.Se serveste cu verdeata tocata pe deasupra.este o mancare ce se poate servi rece, usoara si sanatoasa
Daca ti-a placut reteta noastra "GHIVECI DE PESTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Midiile marinarului (Mexilhões á Marinheiro)

Midiile marinarului (Mexilhões á Marinheiro)

Este un aperitiv traditional portughez, servim cu multã pâine de casã :) 1)Spalã bine midiile

8 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste la gratar cu  cartofi

Peste la gratar cu cartofi

Se curata pestele si se condimenteaza cu sare, piper si curry, se lasa asa cam 1 ora, se unge cu

9 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • peste (de preferinta peste alb sau crap slab) 1 kg
  • telina 100 gr
  • rosii 600 gr
  • mazare 120 gr
  • ulei masline 150ml
  • morcovi 100 gr
  • patrunjel {radacina}
  • ceapa 300 gr
  • fasole verde 150 gr
  • marar,patrunjel
  • piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Crap cu sos de rosii