autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

GHIVECI DE PESTE

Autor: Rodica Sima (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 august 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rodica Sima (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 august 2005

Ingrediente
peste (de preferinta peste alb sau crap slab) 1 kg, telina 100 gr, rosii 600 gr, mazare 120 gr, ulei masline 150ml, morcovi 100 gr, patrunjel {radacina}, ceapa 300 gr, fasole verde 150 gr, marar,patrunjel, piper,,

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele,se spala,se taie bucati si se sareaza.Intr-o cratita in care s-a pus ulei la incins, se pun ceapa, rosiile felii(fara pielite si seminte), dupa care se adauga telina, morcovul si radacina de patrunjel taiate rondele, fasolea verde taiata in jumatati, mazarea si cateva boabe de piper.
Se adauga zeama de peste sau apa fierbinte si cand legumele sunt aproape fierte se da la cuptor 30 min, pana prinde o crusta frumoasa deasupra.Se serveste cu verdeata tocata pe deasupra.este o mancare ce se poate servi rece, usoara si sanatoasa
Daca ti-a placut reteta noastra "GHIVECI DE PESTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou prăjit în unt

Macrou prăjit în unt

Începem cu pregătirea peștelui. Înlăturăm capul și coada. Se taie pe burtă și eliminăm

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav

Pastrav "imbracat"in bacon

"Confectionam" o maioneza de usturoi din usturoiul zdrobit peste care adaugam putina sare ,apoi ulei

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • peste (de preferinta peste alb sau crap slab) 1 kg
  • telina 100 gr
  • rosii 600 gr
  • mazare 120 gr
  • ulei masline 150ml
  • morcovi 100 gr
  • patrunjel {radacina}
  • ceapa 300 gr
  • fasole verde 150 gr
  • marar,patrunjel
  • piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Plachie de caras