Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 buc. vinata, 1 buc. dovlecel, 2 buc. cepe, 1 buc. conopida, putina fasole verde, putina mazare, 2 capatini usturoi, varza mica, 3 buc. rosii, 2 buc. ardei, 1 buc. morcov, 1 pahar untdelemn
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Toate legumele bine spalate si taiate in bucati potrivite se pun intr-o cratita cu un pahar de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit.
Se poate servi atit rece cit si cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de toamna" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curatim toate legumele.
Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei.Tocam ceapa si morcovul si punem
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Aceasta reteta am creat-o intr-o dupa masa cand am dorit sa fac ceva de mancare pe baza de orez.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010
Imi place !