Ghiveci de vinete

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg de vinete
  • 1/2kg de ceapa
  • 1 kg de ardei grasi
  • 1 1/2kg de gogosari
  • 700 ml de ulei
  • o capatana de usturoi
  • 3 kg de rosii
  • sare

Mod de preparare

Coaceti vinetele, curatati-le si lasati-le sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Luati vasul de pe foc, adaugati usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele. Omogenizati si dati la cuptor cu foc mic pana cand ghiveciul scade potrivit. Puneti preparatul fierbinte in borcane mici, legati-le cu celofan sau puneti-le capace presate si sterilizati-le pe baie de aburi 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise