Ghiveci de vinete

Timp pregatire
420 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 kg. vinete
  • 1/2 kg. ceapa
  • 1 kg. ardei grasi
  • 1 1/2 kg. gogosari
  • 700 ml ulei
  • o capatina de usturoi
  • 3 kg. rosii
  • sare

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele. Se omogenizeaza si se da la cuptor cu foc mic pina cind ghiveciul scade potrivit. Se pune preparatul fierbinte in borcane mici, se leaga cu celofan sau se pun capace presate si se sterilizeaza pe baia de aburi, 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise