Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in 50 ml de ulei cu 100 ml de apa,se adauga pasta de tomate si treptat aproximativ 1 l de apa fiarta , se continua fierberea.Separat in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa se inabusa legumele in ordinea timpului de fierbere .Dupa ce s-au inabusit , se adauga usturoi ,sare si piper. Legumele inabusite se asaza peste carnea fiarta , iar deasupra se asaza rosii si se completeaza cu apa fiarta pana ce se acopera legumele.
Se introduce vasul la cuptor iar cand sunt aproape fierte toaate componentele , se adauga vin si patrunjel verde apoi se continua fierberea inca 10 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii