Se curata cepele si se toaca mai maricel. - Se curata ardeii de codite si de seminte si se taie in patrate mai mari. - Se curata vanata de coaja, se spala, se taie in cubulete, care se pun intr-un vas, pudrate cu sare. Se lasa zece minute sa-si lase apa, apoi se clatesc. - Se incinge untdelemnul intr-o cratita. Se calesc cateii de usturoi, curatati si zdrobiti, dati cu un praf de sare. Se adauga si restul legumelor, se lasa sa fiarba pe foc mijlociu, amestecand constant. - Se curata dovlecelul de coaja si se taie in cubulete. Se pune si el in mancare, impreuna cu ciupercile si se lasa sa clocoteasca 4-5 minute. - Rosiile, curatite de coaja si de seminte se taie in sferturi, se zdrobesc cu furculita si se pun in cratita. Se adauga busuiocul uscat, otetul balsamic, piperul. Se ia de pe foc si se serveste rece, ca aperitiv.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii