autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Glazură la rece

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 decembrie 2009

Ingrediente
200 g de zahăr praf, 2 linguri de cacao, 3-4 linguri de apă fierbinte, 1 lingura de ulei, 1 linguriţă de oţet

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se freacă zahărul praf cu cacaua sa nu aibă cocoloaşe.
Se adaugă apa, uleiul şi oţetul şi se amestecă bine.
Se toarna peste prăjitură şi se întinde rapid cu un cuţit cu lama lată.
Atasşez o poză cu glazura pusă peste un tort.
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazură la rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort Trufa la rece cu glazura de ciocolata

Tort Trufa la rece cu glazura de ciocolata

Intr-o craticioara se caramelizeaza cele 4-5 linguri de zahar si o lingura de apa.Cand zaharul devine

6 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Torturi
Prajitura dietetica cu branza si cirese

Prajitura dietetica cu branza si cirese

1. Preincalzim cuptorul la 190°C. 2. Punem branza impreuna cu indulcitorul, ouale si iaurtul intr-un

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 200 g de zahăr praf
  • 2 linguri de cacao
  • 3-4 linguri de apă fierbinte
  • 1 lingura de ulei
  • 1 linguriţă de oţet

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

89 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Floare de colt (Chef de cuisine)

Frumos decor !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu mure si frisca