autor:

*alice*

» » Spume si creme dulci

Glazura alba pentru prajituri

Autor: *alice* (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: *alice* (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 august 2011

Ingrediente
1 albus de ou ( sau mai multe ), zahar cat cere+ zahar vanilat dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 3 min

2 voturi

Mod de preparare

Se bate albusul cu o lingura de lemn si se adauga zaharul
treptat pana iti iese o compozitie mai groasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura alba pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Mousse de Chocolate cu Shots de Rodii

Mousse de Chocolate cu Shots de Rodii

* Pentru mousse, topeste ciocolata cu untul si adaugã peste gãlbenusele bãtute cu jumãtate din

4 voturi    1 comentariu
45 min
Spume si creme dulci
Spuma de capsuni cu kefir

Spuma de capsuni cu kefir

Amesteci kefirul rece de la frigider cu zaharul in blender,adaugi capsunele, mixezi la turatie mica,

6 voturi    9 comentarii
5 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Edith , 31 decembrie 2017

    Minunata!!!

Dificultate

Redusa

Timp

3 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 albus de ou ( sau mai multe )
  • zahar cat cere+ zahar vanilat dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de *alice*
Tort cu mere crude

Tort cu mere crude

Pui stafidele la inmuiat in rom si apoi pisezi biscuitii. Cureti merele si le razuiesti. Presezi

1 vot    0 comentarii
30 min
Torturi
Fara foto

Edith

Minunata!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Serbet din smochine Serbet din smochine

Smochinele se spala se taie coditele, se taie in 4 si se pun la fiert cu 750 g zahar, feliile de lamaie si o ceasca de apa. Se lasa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Spalam fructele si le scurgem bine de apa. Le punem intr-o cratita incapatoare impreuna cu zaharul. Lasam fructele cateva ore pana

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Capsuni cu crema patisera