autor:

autor

» » Spume si creme dulci

Glazura de cacao

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 linguri de cacao, 100 gr. zahar pudra, 2 linguri de ulei, 2 linguri de apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

291 voturi

Mod de preparare

Zaharul se amesteca cu cacaoa, se adauga treptat apa calda si se amesteca pina se obtine o crema groasa. La sfirsit se adauga uleiul. Crema obtinuta se foloseste drept glazura pentru checuri si prajituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura de cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Tort cu mousse si glazura de cacao

Tort cu mousse si glazura de cacao

Blatul: Intr-un vas batem bine zaharul cu ouale la care adaugam faina amestecata cu cacaoa si praful

6 voturi    2 comentarii
5h 45 min
Torturi

  • 9 comentarii

  • Ioan , 29 aprilie 2021

    Foarte buna.

  • nu spun numele-_- , 28 septembrie 2019

    A fost bun! Vil recomand pe briose sau pe checurile alea cu mult cacao. =3

  • Roxana Luca , 30 decembrie 2014

    foarte buna <3

    • Marioara Petcu , 09 octombrie 2014

      Excelenta , multumesc !

    • Nita Danut , 23 decembrie 2013

      super buna

    • anonim , 27 septembrie 2013

      trebuie pusa la foc???

    • Garfield

      Garfield (Chef de cuisine) , 27 martie 2011

      Aveam nevoie de o glazura rapida si reteta ta m-a salvat! Recunosc ca mi-a parut cam mult 2 linguri de ulei, am pus doar jumatate (o lingura) si a fost ok. :) Mersi mult.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Cred ca iese ceva delicios...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Merita incercat...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

291 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri de cacao
  • 100 gr. zahar pudra
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de apa

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Ioan

Foarte buna.

Retete

din Spume si creme dulci

Desert fitness Desert fitness

Se amesteca iaurtul natural cu semintele, apoi se asaza in pahar in straturi cu fructele taiate. Inainte a-l sevi punem desertul in

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Spumata de zmeura Spumata de zmeura

Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă

2 voturi    2 comentarii
14 min
Dulciuri diverse
Sorbet de capsuni