autor:

autor

» » Spume si creme dulci

Glazura de caise

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
dulceata de caise sau marmelada

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se trece dulceata de caise sau marmelada printr-o sita fina, se adauga putina apa si se mai tine la foc, amestecind bine, pana se leaga. Se intinde calda pe tort, cu un cutit. Dupa ce s-a uscat, se poate intinde peste aceasta glazura o alta de zahar alb sau de rom.
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Tort de caise fara foc, cu glazura de ciocolata

Tort de caise fara foc, cu glazura de ciocolata

*Daca adaugati interiorul de la nuca de cocos (2-3 lei/buc) cat si apa, va fi foarte delicat si apropiat

11 voturi    5 comentarii
20 min
Torturi
Inghetata de ciocolata cu lapte si fulgi de ciocolata alba

Inghetata de ciocolata cu lapte si fulgi de ciocolata alba

1. Se amesteca crema de vanilie cu ciocolata topita.Se da acest amestec la congelator, amestecandu-l

11 voturi    2 comentarii
15 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • dulceata de caise sau marmelada

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Inghetata de ciocolata cu lapte si fulgi de ciocolata alba