Glazura de ciocolata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Glazura de ciocolata

Ingrediente

  • o ciocolata cu lapte sau amaruie
  • 3 linguri de frisca batuta sau nu/ smantana dulce

Mod de preparare

Se topeste ciocolata la bain-marie, astfel: Se pune o oala cu apa la fiert. Ciocolata se rupe in bucatele mai mici, se pune intr-un vas din inox/ tabla. Acest vas se asaza deasupra primului, astfel incat sa intre in contact cu apa, si astfel ciocolata sa se topeasca.

Cand s-a topit complet, dati deoparte vasul cu ciocolata, si incorporati cele 3 linguri de frisca/ smantana, amestecand pana cand se omogenizeaza.

Se foloseste imediat pentru ornarea unor torturi/ prajituri, sau orice idei va mai vin dumneavostra :)

Eu va ofer o sugestie (poza).

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise