Se topeste ciocolata la bain-marie, astfel: Se pune o oala cu apa la fiert. Ciocolata se rupe in bucatele mai mici, se pune intr-un vas din inox/ tabla. Acest vas se asaza deasupra primului, astfel incat sa intre in contact cu apa, si astfel ciocolata sa se topeasca.
Cand s-a topit complet, dati deoparte vasul cu ciocolata, si incorporati cele 3 linguri de frisca/ smantana, amestecand pana cand se omogenizeaza.
Se foloseste imediat pentru ornarea unor torturi/ prajituri, sau orice idei va mai vin dumneavostra :)
Eu va ofer o sugestie (poza).
Sa aveti pofta!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii